Waarmee kan ik je helpen?

BOEK

Voor bewuste opvoeders!
Lees het boek ‘Eigenwaardig opvoeden
met het B-tree model’

LEZING

Laat je inspireren!
Ervaar de kracht van ‘Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model’

TRAINING

Ga voor verdieping!
Beleef de essentie van ‘Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model’

“Elk kind heeft iets moois te geven!”

Wat anderen zeggen…

Salta Coaching

Ik heb Judith leren kennen als een heel warme, betrokken vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Wat ik met name heel erg in haar bewonder, is haar vermogen om metaforen te verzinnen die de kern raken. Ze weet op een prachtige manier deze verhalen te vertellen en iedereen wordt er stil van…

Mirjam Blom

Salta Coaching

Judith is een zeer prettige en kundige trainster, die met veel enthousiasme haar werkzaamheden voorbereidt, uitvoert en afrondt. Daarnaast heeft ze een integere en deskundige houding naar ouders en kinderen en zorgt ze voor veiligheid in de groepen.

Mieke van Vleuten

Salta Coaching

Met geduld, inzicht en een luisterend oor weet Judith altijd de kern van het probleem te herkennen. Haar oplossing is voor mij altijd een goed overdachte steun geweest, wat alleen maar goeds heeft opgeleverd.

Brigit Commandeur

Salta Coaching

Ik heb Judith leren kennen als een spontane vrouw. Zij combineert humor met een scherpe intuïtie voor wat er onder de oppervlakte aan de hand is met mensen of groepen. Zij stelt dit onomwonden aan de orde.

Jan Olijve

Salta Coaching

Wanneer ik samen met Judith een training geef, valt me altijd op hoe helder en overzichtelijk zij al haar kennis over kinderen en opvoeding over kan brengen. Doordat zij de informatie in kernpunten samenvat, is het bondig en krachtig en kunnen ouders het beter tot zich nemen.

Ingrid Paffen

Gratis opvoed-inspiratie?